Sikre

Onsdagens “Sikre” spil på redaktionen…

Det har været en ren ørkenvandring at finde kampe i dag, me det utroligt ringe udbud der er i dag og i det hele taget i denne uge. Det lykkedes med nød og næppe, at finde en kamp i den danske Landspokal, vi tror rigtigt meget på.

HB Køge – Nykøbing FC = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY Kunde…

HB Køge der til dagligt spiller i Bet25 Ligaen, som også dagens udehold gør, har fået en godkendt start på denne sæson. Kun 1 enkelt nederlag efter de første 6 kampe, og det var mod det suveræne tophold fra Vejle, der slog dem i den første runde.

Men siden har det været stort set succes, med 3 sejre og 2 gange remis, hvilket placere dem på en 3. plads i Bet25 Ligaen. Men dette er Landspokalen og derfor skal der findes en vinder efter dette opgør.

Vi tror fuldt og fast på hjemmeholdet, der i deres 9 tidligere møder på denne bane aldrig har tabt til Nykøbing FC, og vundet 6 af disse indbyrdes møder.

*

Nykøbing FC har haft en jævn start uden at være prangende, men har alligevel virket en del flagrende og især på udebane. De fik dog en sejr mod det meget ringe spillende Esbjerg mandskab, som slet ikke kan få det til at fungere efter nedrykningen fra Superligaen.

Vi tror ikke på, at Nykøbing FC har det der skal til og vi syntes ikke at truppen er bred nok til, at de kan satse på flere heste. Selvfølgleig går de efter succes, men det gør hjemmeholdet også og hjemme er HB Køge bare en tand bedre en FC Nykøbing er ude..

 

Sådan får du fingrene i dit 50 kr. Frit Spil til US Open HER

1.    Log ind på din spillekonto hos Danske Spil og gå til Oddset.
2.    Vælg ”Min side”
3.   Vælg ”Oddset Bonus” og dernæst ”NYE TILBUD”
4.    Tryk ”Benyt tilbud” på US Open tilbuddet

Dit 50 kr. frit spil til US Open er nu klar til dig. Se guiden nedenunder hvordan du bruger det.

Sådan bruger du dit 50 kr. Frit Spil:

1.    Gå til Oddset og vælg ”US Open”
2.    Lav din kupon med et væddemål fra US Open
3.   Vælg dit 50. kr. frit spil som indsats
4.    Gennemfør køb af kupon

Dit spil er nu registreret. Held og lykke.

To Top