Sikre

Onsdagens “Sikre” spil på BNs redaktion…

Inden det i weekenden igen brager løs med ordinære turneringskampe i England, er der stadig nogle pokalopgør der skal afvikles. I dagens anbefaling er det den lille pokal som også kaldes for Checkatrade Trophy.

Shrewsbury – Blackpool = 1 = Odds 2,10
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Start Bonus…

Schrewsbury spiller til dagligt i League One og ligger her på 2. pladsen, efter en glimrende sæson på både hjemme- som udebane. Især hjemme har man næsten gjort rent bord og er da også rækkens stærkeste på dette felt.

Kun 1 nederlag og en enkelt remis, mens resten er vundet. Bemærkelsesværdigt er det, at de ikke har lukket et eneste mål ind i de kampe de har vundet, på nær en enkelt. Så hele 9 kampe med rent mål, det fortæller om en stærk defensiv.

Histrisk har Shrewsbury aldrig prøvet andet end at vinde over dagens gæster fra Blackpool og de har gjort det hver gang til 0 mål. Det spil var også en tanke værd, men spiller bare på en ren sejr.

*

Blackpool hænger noget med mulen og formen er bestemt heller ikke noget at råbe hurra for. De seneste 7 ligakampe har kun givet en sejr og det var på udebane formsvage Rochdale, så den kan ikke bruge til så meget.

I dag står de overfor en stærkt hjemmehold fra det samme niveau de selv spiller på, som de historisk aldrig har fået point imod. Så ingen tvivl om at de sikkert er motiveret, men formen berettiger dem bare ikke til, at kunne stille noget op.

Shrewsbury – Blackpool = 1 = Odds 2,10
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Start Bonus…

To Top