Sikre

Onsdagens “Sikre” spil på BN…

Selv om det er onsdag og der er Champions League på programmet, er dagens første anbefaling ikke hentet i denne prestigefyldte turnering, men i stedet er den hentet i den engelske Championship.

Wolverhampton – Leeds = 1 = Odds 1,50
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Høje Odds…

Wolverhampton har virkelig krudt i bagdelen i denne sæson, ment på den gode måde, og det er da også årsagen til, at de topper den næstbedste engelske række Championship.

Selv om der kun er 6 placeringer mellem disse to hold, er der hele 12 points forskel. Wolverhampton har efter 17 kampe kun tabt 3 og spillet 2 remis, så der er kommet 10 sejre i hus.

Hjemme på Molineux Stadium har de kun tabt et enkelt opgør og spillet et remis. Det var lige en kort periode, hvor holdet dykkede en smule, men siden har de kun haft pilen rettet en vej og det er op af og med sejre til følge.

*

Leeds har faktisk ikke gjort det så ringe endda, men har for mange nederlag og spiller for meget alt-eller-intet fodbold. Det er især på udebane, at de spiller med stor risiko og det har betydet 4 sejre, men også 4 nederlag i 8 kampe.

Det er især defensiven der skal forbedres, hvis de skal placerer sig højere oppe i tabellen, for de lukker simpelthen for mange mål ind. Det er så heldig at de selv kan finde vej til målet, for de har trods alt sendt den ind i modstandernes net 26 gange.

Udebane formen er ikke god, for 4 af de seneste 5 kampe er tabt, med en score på 5-10. I dag møder de så et hold der i den grad har optur og er i god form, så det bliver en hård dag på kontoret. Vi har ikke megen tiltro til Leeds i dag.

Wolverhampton – Leeds = 1 = Odds 1,50
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Høje Odds…

To Top