Sikre

Onsdagens “Sikre” spil på BN…

Igen i dag er der Champions League kampe og igen i dag har vi gennemgået kampene fra turneringen og udvalgt et par stykker som vi mener, kan give os nogle ekstra lapper på lommen og smil på læben.

Chelsea – AS Roma = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får de fleste Bonustilbud som Kunde…

Chelsea med Conte bag roret er måske ikke lige så stabile som i seneste sæson, men de har ved flere lejligheder bevist, at de er et kompetent mandskab – som også gør det godt med færre end 11 på banen.

Vi mener at Chelsea sat op mod AS Roma er et bedre hold og de spiller også til dagligt i en liga der stiller større krav til både mandskab og niveau.

Turneringen er stadig ung som sæsonen og hjemme på Stamford Bridge er de ikke meget for at give point fra sig. Dog måtte de se sig besejret af City, men de er også fra en anden planet for tiden.

*

AS Roma har faktisk være fornuftige på udebane og det skyldes sikkert, at de af et italiensk hold at være, tør at vove pelsen frem af banen. Det har indtil nu givet sejr i alle deres udekampe indtil nu i sæsonen og 9 scoringer.

Det første opgør i gruppespillet var ude mod Qarabaq og her vandt romerne med 2-1. Men dagens hjemmehold er af en helt anden kaliber og her vil de nok ikke spille helt så “friskt” rent offensiv som de har gjort indtil nu – de også kender til Conte’s taktiske evner.

Vi vover at tro på en spinkel sejr og en målfattig kamp – men det betyder bestemt ikke, at vi tror det bliver en kedelig kamp at se på – og pladsen er allerede reserveret.

Chelsea – AS Roma = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får de fleste Bonustilbud som Kunde…

To Top