Sikre

Onsdagens “Sikre” spil på BettingNews…

Selv om der er masser af kampe fra dagens Champions League runde, er dagens første og “Sikre” anbefaling dog ikke hentet i den turnering – her er vi taget et smut ned i den næstbedste portugisiske liga, Segunda Liga.

Famalicao – Braga B = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus…

Famalicao er et erfarent hold på dette niveau og har til denne sæson styrket truppen med flere kompetente spillere og det har allerede givet frugt. I seneste sæson sluttede man lige over stregen, men det bliver langt bedre i denne.

Kun et enkelt nederlag har de opnået efter de første 7 runder og det var på udebane mod topholdet fra Nacional. De 2 øvrige kampe på udebane er begge endt med 2 gange remis på 1-1.

Hjemme foran egne fans er de en helt anden størrelse og igen i år vil det blive den bane de henter langt de fleste point på. De første 4 kampe har givet 3 sejre og en enkelt remis – men også en interessant score på 6-1. Vi tror på den 4. sejr i aften.

*

Braga B er ligesom klubbens bedste mandskab, ikke lige så godt kørende som i sidste sæson og de ligger faktisk i bunden af Segunda Liga. Kun 4 point efter 7 kampe og det er kun fordi de har fedtspillet sig til 4 gange remis.

Men de 3 af de kampe er spillet hjemme, hvor imod de 3 kampe de har spillet på fremmed græs, kun har givet en enkelt pind til regnskabet. Scoren på 1-4 fortæller en del om, at de i den grad er defensivt orienteret.

For det handler primært om point for det næstbedste mandskab i Braga og med 4 gange remis er chancen for endnu en absolut til stede. Vi sætter dog vores lid til en sejr til det formstærke hold fra Famalicao.

Famalicao – Braga B = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus…

To Top