Sikre

Onsdagens “Sikre” spil på BettingNews…

Dagens første anbefaling er hentet i Champions League, hvor vi har svært ved at se andet udfald end det valgte – trods det at gæsterne vandt det første af de to opgør meget overbevisende – i dag bliver det omvendt.

Sevilla – Sp. Moskva = 1 = Odds 1,45
Spillet hos Den Nye Bookie med dagens Bedste CL Odds…

Sevilla tabte i Moskva med hele 1-5, men det skyldtes også især en hel del skader og en form der var i ubalance. Det er der blevet rettet op på siden og i dag spilles kampen også på Ramón Sánchez i Sevilla og her er de en hel anden størrelse.

De har faktisk ikke tabt et eneste opgør på Ramón Sánchez i hele 2017 og vi ser ikke det første komme her i dette opgør. Formen er igen på plads – der er kun får skader i truppen – det bliver endnu en sejr til glæde for deres fans hjemme på Ramón Sánchez.

*

Sp. Moskva er gode hjemme – men også meget ustabile på udebane. Dette er tydeligt at se både i den hjemlige russiske liga og i CL sammenhæng. Her har man spillet 1 kamp og det var ude mod Maribor som endte 1-1.

I dag er de på besøg hos et hold af en helt anden kaliber end Maribor og med tanke på, at de kun har vundet 2 ud af deres 10 seneste udekampe i alle turneringer, er det svært at se hvad de skal stille op mod et hold som Sevilla.

Sevilla – Sp. Moskva = 1 = Odds 1,45
Spillet hos Den Nye Bookie med dagens Bedste CL Odds…

To Top