Sikre

Onsdagens “Sikre” spil fra La Liga…

Vi lærte jo i går, at der er kampe hvor det ikke kun er formen der har en stor betydning – men også vigtigheden af et resultat eller manglen på samme. Dagens “Sikre” har både nerve og noget at spille for.

Valencia – Getafe = 1 = Odds 1,50
Spillet ho den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Valencia ligger på en fornem 4. plads i denne sæsons udgave af LA Liga. Med kun 2 point op til Real Madrid på 3. pladsen, er muligheden for metal absolut til stede. Real Madrid har stadig deres Champions League kampagne i gang.

Hjemme på de Mestalla har de vist stor styrke gennem hele sæsonen. Kun 2 gange efter 16 kampe foran egne fans, har de forladt banen som tabere. Det er vi sikre på ikke sker i dette opgør og presset på Real Madrid fortsætter.

*

Getafe ligger og roder midt i tabellen g kan hverken nå fugl eller fisk. Det har også vist sig i deres resultater, som måske ikke har været helt til hundene – men har virket mest som pligtsejre over de hold de skal kunne slå hjemme.

Ude har de kun 2 gange taget hjem i bussen med løftede arme og det er derfor svært at tro på, at de kan motvere sig til en pragtpræstation – når motivationen ikke helt er på Getafes side.

Valencia – Getafe = 1 = Odds 1,50
Spillet ho den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

To Top