Sikre

Onsdagens “Sikre” spil fra Experterne…

Onsdagens anbefaling fra kategorien den “Sikre” er denne onsdag hentet i den hjemlige turnering, hvor vi det ikke er landets bedste række der lægger kamp til – men landets næstbedste som er 1. Division.

Esbjerg – Viborg FF = 1X = Odds 1,40
Spillet hos den Helt Nye Bookmaker med den Fede Bonus…

Esbjerg fik en katastrofal start på sæsonen i 1. Division efter nedrykningen og en trænerfyring skulle der til, før Esbjerg igen hentede point. Men siden det er sket har pilen kun peget en vej – op af.

Esbjerg er rækkens mest formstærke mandskab, som bla slog de to øvrige top mandskaber, endda på udebane, Vejle og Vendsyssel. I dag er det igen et af topholdene der besøger Blue Water Arena – og igen vinder Esbjerg.

*

Viborg FF ligger placeret lige under Esbjerg som nr. 5, med 4 point mindre. Tidligere var man rigtig gode på udebane, men man har skiftet koncept og det har været godt for noget og skidt for andet.

Nu har man fået en bedre styrke hjemme, hvor man ikke har tabt de 4 seneste kampe. Men på udebane er det gået modsat og her har man måtte rejse hjem med nederlag. Det kommer til at ske for 3. gang i træk efter besøget på Blue Water Arena.

Esbjerg – Viborg FF = 1X = Odds 1,40
Spillet hos den Helt Nye Bookmaker med den Fede Bonus…

To Top