Sikre

Onsdagens “Sikre” spil fra England…

Vi har været nødt til at grave lidt dybt i dag, da vi ikke syntes at der er særligt mange attraktive objekter at spille på, men vi har da fundet et ganske interessant opgør fra den engelske  Vanarama National Liga Nord.

Curzon Ashton – Gainsborough = 2 = Odds 1,75
Spillet hos den NYe Bookie med den Fede Statbonus…

Curzon Ashton kæmper for overlevelse, som dagens gæster også gør. Hjemmeholdet ligger på plads nr. 19, som er den sidste plads over stregen og har 4 point ned til dagens gæster.

Men de er 4 hold der slås om at undgå nedrykning, for lige under stregen ligger Telford med 41 point og nr. 16 har 44 – så der er tæt kamp om det. Begge dagens hold er udprægede hjemmehold og det er da også hjemme, at de har fået 17 af deres 41 point.

*

Gainsborough har 37 point på en 21. plads og det skyldes bl.a en rigtig dårlig periode, med 10 kampe og kun 2 sejre og 8 nederlag. Begge sejre var hjemme.

Så på udebane burde de næsten betale entre, for her har de godt nok ikke gjort meget væsen af sig og kun opnået 9 efter 18 kampe på fremmed græs. Det bliver ikke i dag de henter point til en evt. redning – men hjemmeholdet holder sig til gengæld fri af nedrykningen endnu en runde.

Curzon Ashton – Gainsborough = 2 = Odds 1,75
Spillet hos den NYe Bookie med den Fede Statbonus…

To Top