Sikre

Onsdagens “Sikre” spil fra Eksperterne…

Vi starter denne onsdag op her mellem jul og nytår, med en kam vi har hentet i den italienske Serie B, hvor man stadig har fuld program i denne periode, selv om det er mellem jul og nytår.

Parma – Spezia = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens bedste tilbud som NY kunde…

Parma er et jævnt og stabilt hjemmehold i den italienske Serie B og ligger da også pænt placeret på en 4. plads, efter et godt og jævnt efterår. Kun 4 point skiller dem fra topholdet Palermo, men der er også kun 3 point ned til dagens gæster på 9. pladsen.

Så der er lidt trangt i toppen, men set fra Parma’s side skal den spilles hjemme på Ennio Tardini, hvor Parma altid er et godt kort at spille på. 13 point i deres seneste 5 kampe, betyder ingen nederlag i samme periode på Ennio Tardini.

*

Spezia er også i god form og er endda bedre end Parma på hjemmebane. Men det betyder også, at de ikke er specielt stærke på udebane, hvor de kun har hentet en sejr i de første 10 udekampe.

Der udover har de hentet 3 gange remis, så i alt 6 point på udebane, er ikke noget der kan skræmme et Parma hold foran egne fans. Og vi ser da heller ikke et Spezia hold, som overhovedet vil få noget som helst med hjem i dag.

Parma – Spezia = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens bedste tilbud som NY kunde…

To Top