Nyhed

Onsdagens Sikre spil fra Championship…

Vi starter også op i dag onsdag med et spil fra den næstbedste engelske række Championship, før vi kaster os over dagens Champions League anbefalinger her på BettingNews.

Brentfort – Cardiff = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor DU får dagens Højeste Julebonus på markedet…

Brentfort har stadig fuld fart på og bevæger sig stille og roligt op på de sjove pladser. Det ser ud til at den tidligere Brødnby IF træner T. Frank, er ved at finde melodien sammen med truppen. Han har også været der et par sæsoner nu og har fået en god bund på holdet.

Tidligere var Brentfort rigtig gode på udebane, men denne styrke har de nu også fået overført til Griffin Park, hvor de har fået point i de seneste 4 ud af 5 kampe. Her er det blevet til 3 sejre og en remis. Vi tror på den 3 sejre på stribe i dag hjemme på Griffin Park.

*

Cardiff er selv et rigtigt godt hold hjemme i havnebyen, men det kniber en hel del mere på fremmed græs. Sådan har det faktisk været i nogle sæsoner nu og så længe udebane styrken ikke bliver bedre, vil de forblive i Championship.

Kun 1 sejr har de formået at hente med hjem til Wales. Godt nok har de 5 gange remis også, men det har været efter en uskøn defensiv affære. I dag står de overfor et hjemmehold der har 16-6 i score på Griffin Park og Cardiff har selv kun udebane score på 12-18. Vi tror bare ikke på dem i dag.

Brentfort – Cardiff = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor DU får dagens Højeste Julebonus på markedet…

To Top