Bonus

Onsdagens “Special Bonus” fra Champions League

Igen i dag har vi valgt et opgør fra Champions League og i dag er det som dagens “Special Bonus” og dette opgør er der sikkert mange der har set frem til, siden det blev annonceret efter den lodtrækningen.

Liverpool – Manchester City = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du får markedet bedste Bonustilbud…

Liverpool er nået til 1/4 finalen hvilket er en god præstation, når man ser tilbage på de seneste mange år. Selvom det er et hold fra egen liga og det er Manchester City – så vil det blive en anderledes kamp end hvis det bare var en PL kamp.

Og Liverpool har vist stabilitet over en længere periode. Ikke helt den samme som gæsternes, men det er bestemt godkendt indtil videre. De slå en del med deres defensiv endnu og det tror vi bliver den udfordring der bevirker, at de ryger ud i 1/4.

Både på bak-positionerne og på målmandsposten kunne man ønske sig lidt mere kompetence, for det er været lidt af en akilleshæl i mange kampe i sæsonen – og har kostet masser af mål. Men Liverpool er dygtige til at score også, så det har holdt dem ovenvande.

*

Manchester City er der ikke så meget at skrive om, men når det kommer til Liverpool er der dog lidt kradsemærker i lakken. For City har faktisk ikke vundet på Anfield siden 2003!

Hvorfor tror vi så på dem i aften? – Ja – Manchester City har da tabt nogle enkelte kampe i sæsonen, men de lærer hurtigt og omstiller sig. Vi er på redaktionen overbeviste om, at Pep Guardiola har regnet Klopp og Liverpool ud i dag.

Liverpool – Manchester City = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du får markedet bedste Bonustilbud…

To Top