Sikre

Onsdagens “Sikre” spanske valg…

Kulden har ikke helt sluppet sit tag på Danmark og inden længe er der en hel del danskere der tager turen sydpå og mange har især Spanien som et af de foretrukne steder. Vi har snuppet dagens pokalopgør fra Copa del Rey.

Sevilla – Leganes = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil selv om de er kunde…

Sevilla har igen fået damp under kedlerne, efter en lidt “slidt” periode i december måned. På udebane mangler man stadig lidt for at være tilbage, men hjemme på Ramón Sánchez er formen næsten helt på plads.

Dette opgør er hentet i den spanske pokalturnering Copa del Rey, hvor de to hold spillede remis i det første opgør (1-1) og derfor behøver Sevilla egentligt ikke at vinde, men kan nøjes med en 0-0 kamp, grundet reglen om udebanemål.

Men det tror vi ikke at de går efter – så det bliver en kamp hvor Sevilla som udgangspunkt vil gå efter sejren og den tror vi også de får på Ramón Sánchez i aftenens kamp og dermed går videre til den vigtige finale mod mest sandsynligt FC Barcelona.

*

Leganes har gjort det godt i denne sæson, både i La Liga og i pokalen. Vi vurderer dog på redaktionen, at festen slutter her når det kommer til pokalen.

De er dygtige til at hente det ene point hjem på udebane, men det kan de ikke nøjes med her, hvis de ikke selv score mindst 1 mål. Så Leganes skal frem på banen og det er måske ikke det de er bedste til på fremmed græs.

Sevilla – Leganes = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil selv om de er kunde…

To Top