Nyhed

Onsdagens “Sikre” spanske pokalkamp…

Der er altid lidt dødvande efter en landskampsrunde, hvor der afvikles pokalkampe i enkelte lande og det er netop en af disse vi har taget et kig på til dagens “Sikre” kategori.

Lugo – Alcorcon = x2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får Dit indskud 3X igen at spille for…

Lugo er ret udfordret i den ordinære turnering, hvor de kun ligger me et enkelt point over stregen og kæmper en brag kamp for at forblive der. Sejrene er sjældne, hvilket 8 point efter 9 kampe indikerer.

De har trukket hjemmebanefordelen, men den har ikke virket som en fordel efter sommerferien. Kun 1 gang har man forladt banen som vindere, men spillet en del remis. Vi tror heller det bliver til mere end højest remis og findes der en vinder, tror vi ikke på hjemmeholdet.

*

Alcorcon ligger til dagligt i samme lag som hjemmeholdet, men ligger i den anden ende og hygger sig. Alcorcon har kun tabt en enkelt udekamp mod topholdet Malaga med 0-1, så de har virkeligt ramt formen til denne sæson.

Det er netop formen vi sætter vores lid til, samt deres evne til at lukke af foran eget mål. Det er 8 kampe siden at man sidst lukkede et mål ind og det var netop i nederlaget til Malaga. Vi har stor tiltro til Alcorcon i denne pokaldyst.

Lugo – Alcorcon = x2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får Dit indskud 3X igen at spille for…

To Top