Nyhed

Onsdagens Sikre spanske opgør fra La Liga 2…

Januar måned er kommet godt i gang, men der er stadig en del stilstand i de europæiske ligaer – fodboldspillere er jo også mennesker. Så selv om vi gerne vil underholdes og Bette, så er spillerne spændt ret hårdt op. I Spanien er man i fuld gang og her er det La Liga 2 vi har fat i.

Huesca – Tenerife = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Huesca er med helt fremme og kan godt have forhåbninger om, at rykke direkte op i den bedste spanske række. Der er kun 3 point op til den 2. plads, som er den sidste direkte placering for direkte oprykning. 

Formen har været en smule vag i en kort periode, men den virker til igen at være på retur mod den gode balance. Især når det er hjemme på El Alcoraz foran egne fans. De er La Liga 2’s bedste til at spille hjemme indtil videre. 8 sejre i 11 kampe, har været nok til det. Sæsonens 9. hjemmesejr kommer her.

*

Tenerife har udfordringer nok i denne sæson. De er lige pt. placeret lige over stregen, men 2 hold under stregen har også 22 point som Tenerife. Så det er en presset situation og periode. Formen er ikke et våben i denne periode, med kun 1 sejr i de seneste 5 kampe.

På udebane er det ikke det bedste, men der er da en del hold der gør det ringere. Men det betyder ikke, at vi på redaktionen mener at de har noget at byde på, når de spiller ude. I forvejen har de det svært med Huesca, som de aldrig har vundet over. Det sker heller ikke i dag og point skal de heller ikke regne med.

Huesca – Tenerife = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top