Sikre

Onsdagens Sikre spanske La Liga opgør…

Den spanske La Liga har ikke helt lignet sig selv i denne sæson og det hårde sommer program mange af klubberne havde, har haft indflydelse på spillet her i efteråret. Dog har dagens hjemmehold klaret sig godt igennem og topper La Liga.

Atl. Madrid – Getafe = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Atl. Madrid har placeret sig rigtigt godt, i forhold til flere af de andre favoritter til titlen. Atl. Madrid har spillet 13 kampe, hvilket er 1 mindre end byrivalerne fra Real. Men Atl. Madrid har opnået 3 point mere end Real før denne runde. Nr. 3 Sociedad har spillet 2 kampe mere og har 6 point mindre. Så det ser godt ud for Atl. Madrid.

Formen er også rigtig god, selv om man tabte til Real Madrid på udebane. Men i dag er det hjemme og her er Atletico stadig ubesejrede, med 6 sejre og en enkelt remis. Scoren på 18-2 er drabelig, så vi forventer helt klart en tydelig hjemmesejr over dagens gæster.

*

Getafe ligger i midten af række og der er nok også der de ender, når den sidste halvdel af turneringen er færdigafviklet. Getafe er som de fleste hold bedst hjemme, hvor de også har hentet 10 af deres 16 point. Så det betyder at de kun har fået 6 point på udebane i lige så mange kampe. Så vi forventer ikke at der er fare for nedrykning.

Men vi forventer helt klart heller ikke point i dette opgør, på udebane mod et hold der scorer mange mål på hjemmebane. Med kun 4 mål i 6 kampe kan vi ikke rigtigt se hvordan Getafe skal kunne få point med hjem. Vi tror faktisk de taber med 2-3 mål.

Atl. Madrid – Getafe = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top