Sikre

Onsdagens Sikre spanske anbefaling…

Også i dag starter vi på den Iberiske halvø, men denne gang er det den spanske side vi har taget et kig på, den bedste række i landet. Her er det edt suveræne førerhold, der får gæster på besøg og odds’et er underligt, men dejligt højt.

Atl. Madrid – Ath. Bilbao = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du kan få din gevinst udbetalt i BitCoins..

Atl. Madrid satte point til mod ærkerivalerne fra den anden ende af byen, med resultatet 1-1, men har stadig en margin ned til nr. 2 på 3 point og en kamp i hånden. Formen har dog været udfordret i den seneste periode, men Atl. Madrid har også haft en hel del at se til.

Dagens modstander er dog ikke af en sådan karakter at vi vurderer, at de vil sætte point til her. Der er heller ikke nogen nævneværdige skader i truppen, så Simeone har stort set alle spillere til rådighed. Vi tror fuldt og fast på, at Atl. Madrid igen er kommet på vinderkurs.

*

Ath. Bilbao har meget at se til og forberede sig på. De står overfor hele 2 pokalfinaler, da den fra sidste sæson stadig ikke er afviklet. Det drejer sig hhv. om Real Sociedad fra turneringen i fjor og FC Barcelona fra denne sæson pokalturnering. Så Bilbao har 2 chancer for triumf på 14 dage.

Derfor vurderer vi, at fokus helt klart også er rettet mod disse 2 opgør, selv om det er professionelle spillere. Den første af de 2 finaler spilles i den kommende uge, så det er rigtigt tæt på 2 evt. triumfer. Derfor vurderer vi på redaktionen, at med disse 2 kampe in mente og det er på udebane, at hjemmeholdet løber med alle 3 point.

Atl. Madrid – Ath. Bilbao = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du kan få din gevinst udbetalt i BitCoins..

To Top