Nyhed

Onsdagens Sikre spanske anbefaling på BN…

Der er også Champions League i dag, men vi starter alligevel op i den næst bedste spanske række La Liga 2, hvor vi har fundet dagens Sikre opgør. Vi skal ikke selv se kampen, da de er rigelig med kampe fra CL i dag – som vi også har 2 anbefalinger fra.

Huesca – Albacete = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Huesca er kommet godkendt fra start, selvom det ikke har været prangende. Men det er alligevel lykkedes at hente 3 sejre i 5 kampe og det har placeret dem på en umiddelbar 5. plads. 

De 3 sejre er hentet hhv. med et styk på udebane og 2 hjemme. Så de er stadig ubesejrede hjemme med maksimumpoint. Det er også den trendt vi ser udspille sig gennem sæsonen. Mange sejre hjemme og mere mudret på udebane. Vi tror dog alligevel på, at de ender i slutspillet efter endt turnering.

*

Albacete har hentet 2 sejre og 3 nederlag og det kunne jo sagtens have været langt være. De 2 sejre er hentet hhv. på ude- og hjemmebane, så Albacete ser igen ud til at få en meget ubalanceret sæson.

Foruroligende er det også, at de allerede har lukket 9 mål ind. Kun 2 hold har lukket flere ind. Når så man kun selv har scoret 2, så er man udfordret rent offensivt. Vi tror på et tæt opgør, hvor hjemmeholdet vinder med 1-2 mål og selv holder buret rent.

Huesca – Albacete = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top