Sikre

Onsdagens “Sikre” spanier fra BN…

Grundet en lidt kortere sæson end ellers, da man allerede spiller VM til Juni, har flere ligaer været nød til, at indsætter nogle runder i midtugen og forlænget sæsonen i andre tilfælde. Her er det den spanske La Liga der spiller den 17. runde ud af 34.

Getafe – Las Palmas = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Velkomstbonus…

Getafe hører ikke til blandt de bedste hold i Spanien, men har efterhånden fået en solid base i den bedste spanske række La Liga og har også økonomien til at spille med her.

Det er slet ikke så ringe at ligge fremme som nr. 9, her hvor snart halvdelen af sæsonen er spillet. Det er helt klart hjemme på Coliseum Alfonso Perez, hvor de har opnået 13 af deres 20 point og en score på 13-7.

Specielt Las Palmas har Getafe rigtig godt fat i hjemme på Coliseum Alfonso Perez, hvor dagens gæster aldrig har vundet. Man til gengæld Getafe givet dem læsterlige klø de seneste 2 gange.

*

Las Palmas er ikke kendt for at være gode på udebane og det lever de op til igen i denne sæson. 4 point ud af 24 mulige, er også en af årsagerne til, at de ligger og roder nede på en sidsteplads i La Liga.

Man slås så også med en hel del skader i denne periode og det gør rigtigt ondt på et hold som Las Palmas, som ikke har en særlig bred trup, når det kommer til kvalitative spillere.

Defensiven har sit helt eget liv og det er ikke et der leves sammen med spillerne. For Las Palmas er det hold der har lukket klart flest mål ind af alle hold, nemlig 36 stk. Vi tror slet ikke på dem, men faktisk tror vi på endnu en flermålssjr til hjemmeholdet Getafe.

Getafe – Las Palmas = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Velkomstbonus…

To Top