Nyhed

Onsdagens Sikre Single på BettingNews…

Mens vi venter på de kommende landskampe, har vi fundet et enkelt opgør fra den næstbedste hollandske række 1. Division. Her er vi ret overbeviste om, at det stærke hjemmehold løber af med en sikker og en målrig sejr.

Graafschap – Breda = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Graafschap røg for nogle sæsoner siden, ned i den næstbedste række og har ikke haft den fornødne styrke til, at komme tilbage i det bedste selskab. Men i denne sæson er der håb for, at det måske kan lykkedes efter denne sæson.

Efter en ganske god periode tabte de godt nok til Volendam i sidste runde, men det er også rækkens mest formstærke mandskab i denne periode. Graafschap er rækkens næstbedste hjemmehold, med 4 sejre og kun 1 nederlag. Den 5. sejr kommer i dag.

*

Breda gør det bestemt også godt, men de har ikke den samme styrke på udebane som hemmeholdet og det betyder at de ligger en pacering længere nede i tabellen. Men det er kun få point der skiller dem i den bedste halvldel af ligaen. Men der har været et formdyk i den seneste periode.

Det blev dr godt nok rettet op på i seneste runde, mod rækkes vel nok svageste hold i denne periode. Så det var forventet. I dag er det et helt andet formstærkt mandskab de skal møde – og på udebane. Nej vi tror ikke på dem i dag.

Graafschap – Breda = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top