Sikre

Onsdagens Sikre Single fra CL Kvalen…

Dagens eneste anbefaling er hentet i Champions League kvalen, hvor vi på redaktionen næsten syntes at det e “feje hold”. At dagens cypriotiske gæster er noget så langt er flot – men nu stopper festen – med et brag.

Olympiakos – Omonia = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Olympiakos har gennem en årrække tilhørt de bedste mandskaber i Grækenland, da de er blandt de klubber der har penge. De nåede da også helt til 1/4 finalerne i sidste sæsons EL, hvor det var Wolves der sendte dem ud. Det er noget der giver penge i kassen og dermed også muligheden for at finde gode spillere.

Olympiakos ser også ud til at have fundet formen frem fra starten af sæsonen, da de slog stærke AEK på udebane. På hjemmebane er de generelt et stærkt hold og vi kan slet ikke se hvordan, dagens gæster kan modstå det tryk de græske spillere vil lægge hjemme på Georgios Karaiskakis Stadium.

*

Omonia har gjort det fint indtil videre men vi er ret overbeviste om, at festen får en brat afslutning i dag. De har dog vist en smule styrke ved, at slå både polske Legia ud og Røde Stjerne efter forlænget og straffespark. Men vi mener at dagens hjemmehold er bedre end disse to mandskaber.

På udebane er Omonia rimelig ordinære selv i den hjemlige liga og det vil være en helt anden form for pres de udsættes for i dag. De vil som tidligere komme med et defensivt udgangspunkt, men grækerne spiller hurtigt nok til at komme igennem. Vi tro endda på en flermåls sejr til Olympiakos, men spiller bare på sejren.

Olympiakos – Omonia = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top