Sikre

Onsdagens Sikre Single fra Allsvenskan…

Nu er landskamps runden afviklet og vi venter til de mere ordinære turneringskampe spilles. Flere af de europæiske turneringer starter i den kommende weekend – så der vil være masser at spille på til den tid.

Häcken – Djurgårdens IF = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Häcken er i forrygende form i denne perode, ja selv bedre end topholdet fra Malmö FF – og det siger ikke så lidt. Placeringen er nr. 2, dog med en margin på 6 point til netop Malmö FF. En god offensiv og en god defensiv er opskriften.

Kun 1 gang efter 9 opgør på hjemmebanen, har de tabt. Ellers har de 6 sejre og 2 gange remis og det fortæller en del om deres styrke hjemme. Når man lægger form, spillested og mandskab ned i samme hat og måler det op mod dagens gæster – så vinder Häcken sikkert i dag.

*

Djurgårdens IF havde en godt periode i starten af august, med 5 sejre i 6 opgør. Men så er de igen faldet ned i et hul, som de har tilbøjelighed til at gøre. Det er hverken skader eller andet man kan kaste skylden på – bare dårlig form og spil.

Havde det været for en måned siden var vi sprunget forbi dette opgør, men med tanke på hjemmeholdets og udeholdet form, så føler vi os rigtigt godt tilpas med at smide noget guld efter dette opgør og sætter tegnet ud for en hjemmesejr.

Häcken – Djurgårdens IF = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top