Sikre

Onsdagens Sikre schweiziske opgør…

I dag er der også kun 1 anbefaling og den er hentet i den schweiziske Super League. Her er Bookmakerne stort set enige med os på redaktionen og har samme favorit som vi har valgt. Vi syntes alligevel at oddset er dejligt højt, men det skyldes nok at favoritten er på udebane.

Lausanne – Young Boys = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Lausanne havde som de øvrige mandskaber i den bedste schweiziske liga fri i weekenden, modsat rigtigt mange andre landes turneringer. Men så er den runde bare blevet placeret i midt ugen i stedet for. Lausanne havde måske også brug for lidt ekstra træning, da starten har været alt andet end succesfuldt. Efter 6 kampe har Lausanne stadig deres første sejr til gode i denne sæson. Det er dog blevet en smule bedre, da de seneste 3 kampe er endt remis og defensiven er blevet mere balanceret.

Men der går stadig for mange mål ind og indtil videre har det været et snit på 2mål, med 12 mål imod sig i de første 6 kampe. Selv om det er blevet bedre er der alligevel gået 4 mål ind i de sidste 3 kampe og i dag skal de møde et mandskab der kender vejen til netmaskerne. Vi tror på et nederlag på mere end 1 mål, men vi har kun spillet på den rene sejr.

*

Young Boys endte som suveræne mestre i sidste sæson, men har fået en lidt mere haltende start i denne. Dog er det ikke helt skidt, men der er nu alligevel kommet et nederlag ind på kontoen i de første 5 kampe. Det var på udebane mod Sion på 0-1. Men Sion er også et langt stærkere modstander end dagens ditto og ligger da også á point med Young Boys. Young Boys har dog vist stigende form og i sidste runde slog de topholdet fra Zürich med hele 4-0.

Men også i sidste uge viste de storform, da de slog selveste Manchester Utd. med 2-1. Godt nok hjemme, men det fortæller lidt om, at Young Boys er ved at nærme sig den forrygende form de havde i sidste sæson. Og når først Young Boys er kommet i gang, så er de efter schweiziske forhold nærmest urørlige. Vi kan ikke se andet end en sikker udesejr til sidste års mestre.

Lausanne – Young Boys = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top