Nyhed

Onsdagens Sikre regnsvejrs anbefaling…

Om det er årstiden eller om det er grundet klimaforandringerne vides ikke, men der kommer en hel del vand ned fra oven i denne periode. Men selv om det regner, kan man sagtens spille fodbold – bare det ikke lyner.

Så det er ikke derfor vi ikke har en anbefaling denne tirsdag, det er simpelthen fordi udbuddet i dag ikke indeholder kampe, vi vil sende penge efter på redaktionen.

Der vil der være dage hvor vi ikke har anbefalinger i den kommende periode, selv om der findes kampe hos Bookmakerne. Men vi vil ikke udsende anbefalinger bare for at fylde siden ud – men kun udsende når vi selv spiller på dem.

Det mener vi på redaktionen er mere seriøst end bare at udsende anbefalinger med løs hånd.

Vi nørder selvfølgelig i de skandinaviske turneringer i den kommende periode, men også i de kvalkampe som også snart starter op, for dem der har spillet sig videre til enten EL eller CL. Det vil dog ikke være de store hold, da de jo først indtræder i slutningen af kvalen eller i gruppespillet.

Så i dag sidder vi bare og nørder fremadrettet og gennem analyserer de hold der ud i disse kvalkampe, samt de skandinaviske turneringer.

To Top