Nyhed

Onsdagens Sikre råd fra BettingNews…

I Danmark er det dagen derpå, efter en aften hvor der blev hygget op spist så maven var ved at eksplodere. I Danmark er det helt normalt at fortsætte ædegildet over de næste par dage – med de traditionrige Julefrokoster. På redaktionen har vi selv valgt at deltage i sådanne arrangementer.

I dag er der ikke noget der er værd at smide sit guld efter, men der vil være masser af kampe i de kommende dage – da de i England som bekendt ikke holder pause i denne periode.

I dag har de dog det de kalder for “Boxer day”, som er den dag, hvor der pakkes gaver op om morgenen, efter natten hvor Jesus blev født. Så derovre venter man lige 12 timer længere på gaverne.

Men når de så har pakket gaver op og hygget sig i dag, så står den mere eller mindre på fodbold i den næste uges tid, indtil de første dage i det nye år.

Det er en gammel tradition der opstod, så “folket” havde noget at tage sig til, når de ikke var på arbejdet i juleperioden. En tradition vi Bettere helt klart er glade for, da vi så har en masse objekter at vælge i mellem. Vi er tilbage på fuld styrke igen i morgen og God Julefrokoster.

To Top