Sikre

Onsdagens Sikre Premier League valg…

Så blev det onsdag og især dagens hjemmehold i dagens Sikre opgør, skal i den grad se at få fingeren ud, hvis de skal ud og spille europæisk i næste sæson. Vi tror det bliver svært, men de skal nok presse på for en mulighed.

Chelsea – Wolverhamton = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Chelsea får længere og længere op til både mesterskab, men også de sjove pladser. Siden nederlaget i midten af december til Everton, har det ikke været sjovt at være Chelsea fan. Kun 3 sejre og den ene var i FA Cup’en, men ellers 5 nederlag og 3 gange remis. Det ligner normalt ikke Chelsea.

Men det er ikke hjemme på Stamford Bridge de har de helt store kvaler. Det er når de ikke spiller på eget græstæppe. De har slet ikke den samme styrke ude som tidligere og derfor falder de længere og længere bagud i tabellen. I dag tror vi dog på en ret sikker sejr – det er trods alt hjemme på Stamford.

*

Wolverhampton har det bestemt heller ikke for sjovt i denne sæson og har kun fået 6 sejre i deres 9 kampe. Det flytter ikke noget og de ligger da også i den nederste halvdel, dog uden at være i fare for nedrykning pt. Wolverhampton formdyk har dog været mere markant end hjemmeholdets. Kun 1 sejr siden midten af december og det var i FA Cup’en.

Wolves er ikke noget at råbe hurra for hjemme og det samme gælder helt klart også på udebane. De fedter sig dog til en sejr hist og her, men det er dog kun blevet til 3 af slagsen efter 9 udekampe. Det var i november hvor formen var betydelig bedre end nu. Vi tror ikke at de har en Kina-mands chance for point mod et point sultent hjemmehold.

Chelsea – Wolverhamton = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top