Nyhed

Onsdagens “Sikre” Premier League valg på BN…

Vi rammer en periode for Bettere, hvor kampudvalget er lidt speget grundet julepauser i mange ligaer, men i England kører de igennem og derfor er der anbefalinger fra redaktionen også i dag. Vi starter i den bedste engelske række. Premier League.

Bournemouth – Watford = X2 = Odss 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

Bournemouth gjorde god figur i starten af sæsonen, men Premier League er en brutal turnering, hvor det nærmest er et marathonløb for ethvert hold der ligger i rækken.

38 kampe er der selve turneringen, men så har de jo også et hav af pokalturneringer og andet, så man skal have et bredt mandskab med stor styrke for at begå sig.

Bournemouth har i en periode mærket, at det er barske forhold i den bedste engelske række og det er gået ned af bakke i en længere periode. De seneste 5 kampe har givet 4 nederlag og kun 1. sejr og den 2. sejr kommer helt sikkert ikke i dag.

*

Watford gør det fortrinligt og holder et stabilt niveau. Jule periodens 3 kampe har givet 1 sejr, 1 remis og 1 nederlag – men nederlaget var mod Chelsea, så det kan lige tåles. Sejren kom på udebane mod West Ham

Watford er rimelige habile på udebane, hvor de efter 9 kampe på fremmed græs kun har tabt 3 opgør. Det var mod Leicester, Newcastle og Arsenal, så der er 6 kampe hvor Watford har taget mindst det ene point med hjem.

3 af udekampene er endt med sejr, så selvtilliden er der hvor den skal være i denne periode. Watford har ikke tabt på Vitality Stadium siden 2015 og gør det heller ikke i dag.

Bournemouth – Watford = X2 = Odss 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

To Top