Sikre

Onsdagens Sikre Premier League valg på BN…

Så vågnede engelsk fodbold også op og det var tydelige at se, at der stadig var lidt rust på spillerne efter den lange pause. Der var ikke rigtigt nogen hold der viste storform. Men de er i gang og det vil blive bedre og bedre hele tiden.

Manchester Utd. – Sheffield Utd. = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Det ser ud til at redaktionen ikke er blevet synderligt ramt af Corvid-19, da vi holder mindst det samme niveau, som før krisen. Som eksempel har vi siden lørdag anbefalet 11 kampe – og vi har ramt de 9 af dem. Det kan alt andet lige ikke undgå at give overskud. 

Den ene røg vi af på lige før tid og den anden var FCM der pludselig kom i gavehumør mod AGF, selvom om de var foran og virkede til at have styr på kampen. Men som bekendt er bolden rund og derfor kan vi nogle gange godt ramme forbi. Men nok om os selv og tilbage til det det hele drejer sig om – Betting.

Manchester Utd. hentede en remis ude mod Tottenham, med en scoring ca. 10 minutter før slutfløjt. Begge hold spillede kontrolleret og ingen løsnede sådan for alvor op for spillet. Vi syntes faktisk at det var United der havde mest ære af det opgør.

Hjemme på Old Trafford skal spillet nok løfte sig endnu et hop, både mht hjemmebane og en kamp i benene. Kun 2 gange i denne sæson har de tabt på Old Trafford og det 3. nederlag kommer helt sikkert ikke i dag. Alle de 6 gange Manchester Utd. har spillet mod Sheffield Utd. på Old Trafford, har hjemmeholdet vundet hvert eneste opgør – 4 af dem med mere end 1 mål.

*

Sheffield Utd. spilelt sine 3 første kampe efter genåbningen på udebane og de 2 første opgør har givet 1 point. Det var en remis hos Aston Villa og et 0-3 nederlag hos Newcastle. Så formen på udebane har det svært her i starten af den sidste del af sæsonen.

Sheffield gjorde det faktisk godt på udebane i starten, men er faldet en del tilbage i 2020 på dette felt. Vi har svært ved t se et Sheffield Utd. der kan matche Manchester Utd. på hjemmebanen og få noget ud af det. Vi tror endda på et flermåls nederlag til gæsterne.

Manchester Utd. – Sheffield Utd. = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top