Nyhed

Onsdagens “Sikre” Premier League opgør på BN…

I England er de igang med det tunge jule/nytårs program og det er i denne periode rigtigt mange ting afgøres, i forhold til op- og nedrykning når sæsonen er færdigspillet. Vi starter i den bedste række i landet.

Crystal Palace – Cardiff = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Crystal Palace har ramt en god form her i juleperioden og har vundet de 2 seneste kampe, endda over hold som Leicester og City. Så selvtilliden er rimelig høj.

I dag skal de møde et hold af en noget andet og mindre kaliber og på den måde de spiller pt., vil det være et hold der er overkommeligt. Vi er ret ovebeviste om at de 2 sejre over de 2 tophold ikke var tilfældige og det vil sejren i dag heller ikke være.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Cardiff ramte ind i et genopfundet Manchester Utd, hold og det var ikke en af de fedeste oplevelser. Lad os bare sige, at de blev tromlet ned over de 90 minutter. Det var faktisk lidt ynkeligt at se på.

Det var hjemme og på udebane er de helt hundende med kun 1 enkelt point, efter 8 kampe på fremmed græs. Scoreren hedder 5-18, så vi har på ingen måde tiltro til Cardiff, der stensikkert ryger ned efter sæsonen.

Crystal Palace – Cardiff = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top