Sikre

Onsdagens Sikre Premier League kamp…

Vi starter onsdagen op i Premier League, hvor vi er nået til næstsidste runde i denne sæson. Det er 2 mandskaber der roder en del med formen, men hjemmeholdet har stadig chancen for at spille sig med i EL, men så skal de også stramme balderne nu.

Everton Wolves = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Everton ser ud til at kunne klemme sig med i næste sæsons Europa League grundet, at det er 2 engelske mandskaber fra top 4, der mødes i denne sæsons Champions League finale. Og uanset hvem der vinder, så vil det skubbe den sidste EL plads en tak ned – og her ligger Everton placeret pt. Men de er stærkt truet af Arsenal, der ligger med 1 point mindre – men som til gengæld er i super god form. Evertons form har skrantet noget på det seneste.

I seneste runde tabte Everton til allerede nedrykkede Sheffield Utd, pga af en fejl i starten af kampen (7 min.) og tabte med efter de 90 minutter med 0-1. Goodison har heller ikke været noget særlig stærk hjemmebane i denne sæson og Everton har faktisk hentet dobbelt så mange point ude som hjemme. Vi tror dog alligevel de nok skal få hevet sig op til dette opgør og fastholde deres EL muligheder.

*

Wolves kan hverken nå fra eller til og formen er da også derefter. De har vundet over holdene i bunden, men lige så snart det er en smule bedre mandskaber, så taber de – eller spiller remis. Wolves spillere er gået på ferie og sådan har det vel været de sidste 2-3 uger. 

Wolves spillere ser frem til weekendens kamp og så i bad og på ferie. Selvfølgelig efter man har fejret sæsonen af. Men der er faktisk ikke så meget at fejre med en 12-14 plads. Man havde forventet at ligge oppe omkring 6-8 pladsen og det var også målsætningen. Men sådan gik det ikke og vi forventer at Wolves først i weekendens hjemmekamp lige giver den lidt mere. I dag skal de bare have de 90 minutter overstået.

Everton Wolves = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top