Nyhed

Onsdagens “Sikre” Premier League anbefaling på BN…

Vi starter på denne torsdag op i Premier League, hvor det gæstende hold skal have en sejr hvis de skal holde trit med holdende i toppen af Premier League – og vi vurderer, at deres form giver dem den vigtige sejr.

Wolverhampton – Chelsea = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Wolverhampton har ikke deres bedste periode i øjeblikket hvor man har haft utroligt svært ved at få point ind på kontoen og er derfor stille og roligt begyndt at arbejde sig ned i tabellen.

Ikke fordi der endnu er tale om krise, med en 11. plads, men fortsætter den igangværende trend – så ser det hurtigt rigtigt skidt ud for Wolves. Vi kan ikke se at de får point i dag mod et sprudlende og formstærkt mandskab.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Chelsea har kun tabt 1 opgør og det var den seneste kamp på udebane i Tottenham, hvor man måtte rejse hjem med et 1-3 nederlag. Men man er kommet tilbage på sporet med et par siden da.

Det er så også den eneste udekamp Chelsea har tabt i denne sæson alle turneringer indberegnet. Kun et af disse udebaneopgør er endt remis, så Chelsea har fundet opskriften til at spille på udebane og få mange point. I dag kommer der endnu 3 af slagsen ind på kontoen.

Wolverhampton – Chelsea = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top