Sikre

Onsdagens “Sikre” portugiser spil…

Der er som sådan ikke rigtig fodbold pause, men valgmulighederne er lidt begrænset i den kommende periode, før der igen er fuldt program i Europa. I dag har vi dog fundet et par attraktive kampe i Portugals bedste række Primeira Liga.

Rio Ave – Ferreira = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får DIN Bonus som KUN ligger og venter på DIG…

Rio Ave er et jævnt hold fra det bedste portugisiske niveau og har i denne sæson gjort pæn figur, med flere gode resultater og ganske glimrende placering. Ikke mange havde set Rio Ave på en 6. plads i starten af det nye år.

De kommer stadig til kort overfor de bedste hold i rækken, men mod hold fra den nederste halvdel henter de en hel del point og der ligger dagens gæster placeret. Vi tror på en sikker hjemmesejr igen i dag.

*

Ferreira ligger i den tunge ende af ligaen med kun 13. point efter de første 15 runder. De 11 point er hentet på hjemmebanen, så det er ikke et hold der har ret mange kvaliteter på udebane.

2 gange remis og 6 rene nederlag, med en score på 7-21 til følge. Det vil nærmest være en sikker trænerfyring, hvis man taber hjemme til Ferreira, men det sker heller ikke. Vi kan endda sagtens se en sejr på mere end 1 mål.

Rio Ave – Ferreira = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får DIN Bonus som KUN ligger og venter på DIG…

To Top