Sikre

Onsdagens Sikre portugiser på BN…

Det er næsten top mod bund i dette opgør fra den bedste portugisiske liga Primeira Liga. Vi indrømmer gerne, at vi er lidt overraskede over det høje odds – men det tager vi gerne med. Vi anser kampen for en stensikker hjemmesejr.

Guimaraes – Farense = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du kan få DIN gevinst udbetalt i BitCoin…

Guimaraes ligger på 6. pladsen, med kun få point op til 5. pladsen, som er den sidste placering der giver adgang til Europa. Guimaraes er blandt de mest formstærke mandskaber i denne periode og kan de fastholde formen, er sandsynligheden for en europæisk placering, slet ikke umulig. 

Hjemmebane er dog det der indtil nu har været udfordringen i denne sæson. Var de bare en tand bedre hjemme, ville de spille med om medaljer. Kun halvdelen af hjemmekampene er vundet ud af de 8der er afviklet indtil nu. Men i 3 af kampene har det også været topholdene der har været gæster. I dag er det et mandskab fra den anden ende og her vinder med de sikkerhed,

*

Farense ligger sidst i den bedste portugisiske række og er langsomt ved at isolere sig i bunden. Den eneste grund til at de ikke er faldet helt igennem, er deres styrke på hjemmebane, hvor de har hentet 12 af deres 13 point. På udebane er det dog en ganske anden sag.

Her er det blevet til 1 point og en score på 3-12 hvilket med alt tydelig viser, at de ikke har noget at skyde med på fremmed græs. 1 point i 8 kampe er helt til hundene hvis man vil overleve en række – og det er vi overbeviste om, at Farense ikke gør efter denne sæson. I dag kommer der endnu et søm i deres ligkiste.

Guimaraes – Farense = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du kan få DIN gevinst udbetalt i BitCoin…

To Top