Sikre

Onsdagens Sikre portugiser på BettingNews…

Vi er smuttet til Portugal og deres bedste række Primeira Liga, hvor vi har set et hjemmehold, der absolut havde gavn af pausen. Ingen tvivl om at de er gået fra dårlige resultater til langt bedre og den trend stopper ikke i dag.

Boavista – Maritimo = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Boavista gik til Corvid-pause, med en utrolig dårlig form. Det var ikke engang mod de gode hold i rækken de tabte – de virkede nærmeste som Prügelknarpe når de mødte andre hold. Men det er i den grad ændret i pausen.

At tabe til FC Porto på udebane er ingen skam, men de 3 øvrige er vundet i de seneste 4 kampe. Et af holdene var topholdet Braga, som de slog på udebane. Så ingen tvivl om, at de ændringer der er foretaget i pausen har haft en utrolig gavnlig effekt. Det vil vise sig igen idag, men for en sikkerheds skyld har vi garderet os for en evt. remis.

*

Maritimo har også vist en smule bedre form efter krisen, men er i princippet fortsat i samme spor. Rigtig gode hjemme og på udebane er de rigtig elendige – så det er ikke her de skal sætte deres lid til point i den resterende del af turneringen.

Vi forventer at Maritimo overlever i kræft af deres hjemmebane, men der er ikke så forfærdeligt langt ned til stregen, så det er for tidligt at tage badetøflerne på endnu – til den korte ferie der venter dem. Maritimo taber den 9. kamp på udebane i dag – ud af 14.

Boavista – Maritimo = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top