Sikre

Onsdagens Sikre portugiser fra Primeira Liga…

Begge disse 2 mandskaber har stort set sikret sig en placering i top 5, med kun 4 runder tilbage at spille i og det er de hold der skal spille europæisk i næste sæson. Hjemmeholdet har dog stadig en teoretisk mulighed for at spille sig ind i CL kvalen, men det kræver at nr. 3 Benfica, begynder at få gummiben. Så ingen tvivl om, at hjemmeholdet er favorit i dette opgør.

Braga – Ferreira = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Braga åndede Benfica i nakken, men er faldet lidt bagefter med nogle remis’er og 1 nederlag. Men Sporting er en svær størrelse for de fleste hold i Primeira Liga, som også topper rækken. Men nu er der ikke plads til flere svipsere og hjemme på det kommunale stadion i Braga, er det også sjældent at de svipser. Kun 3 gange i denne sæson og det var til holdene i toppen og i sæsonens første udekamp.

Så det sker ikke ret tit at Braga taber hjemme og remis kampe er der heller ikke ret mange af. 10 sejre i 15 kampe bevidner om et godt hjemmehold og scoreren på 24-13 sender også det samme signal. Vi tror på at Braga er noget mere motiveret og ikke mindst i langt bedre form, end dagens gæster. Braga får deres 11 sejr på Municipal de Braga i dag.

*

Ferreira lå tidligere på sæsonen vanvittigt godt til og virkede som denne sæsons seriøse store overraskelse. Men i midten af februar måned, begyndte de første sten at falde af korthuset og siden da, er det gået hurtigere og hurtigere. Man skulle ellers tro, at når man ligger mellem de 3 første, så er man motiveret og vil kæmpe. Men formen er bare faldet og faldet. Især er det på udebane, at styrken har ændret sig markant. Men nu er hjemmebanen også blevet inddraget i den dårlige form.

April måned vil stå tilbage som den måned der ødelagde alt det gode som Ferreira havde arbejdet for. 5 kampe der kun gav 1 point og 5 kampe hvor Ferreira kun formåede at score 1 mål, men samtidigt lukkede 12 mål ind i eget målnet. Det er faktisk svært at vide hvad der nøjagtigt skete, men skidt ser det ud. Men de er stadig med i top 6, hvilket de sikkert gerne vil forsvare, men det må være på hjemmebanen, for ude er de ikke meget bevendt.

Braga – Ferreira = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top