Nyhed

Onsdagens “Sikre” opgør fra Sverige…

Det er småt med kampe denne onsdag, men vi har dog fundet et par opgør som vi selv spiller her på redaktionen og som vi kan stå inde for. Vi starter på den anden side af Sundet i den næstbedste svenske række SuperEttan.

GAIS – Värnamo = X2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

GAIS er et af de noget mere ustabile hold i SuperEttan og det er sjældent at de har en længere periode med gode resultater. Deres 21 kampe er stort set også ligeligt fordelt med sejre, remis’er og nederlag.

Hjemme på Gamla Ullevi i Göteborg har de kun vundet 3 ud af 10 kampe. De har fået 13 ud af deres 26 point hjemme, så det er ikke spillestedet der er afgørende for deres spil. Vi tror simpelthen ikke på dem i aften.

*

Värnamo er trods deres placering, blandt de mest formstærke hold i rækken og har været det i en længere periode. Udlægget i sæsonen var ufatteligt ringe og de var forlængst dømt til nedrykning efter de første halvdel var spillet.

Men de har godt nok taget revanche og er rykket op fra en sidsteplads, til nu kun at være 1 point fra en redning. De har fået 20 point i de seneste 8 kampe og ikke en af dem er tabt.

I disse kampe har de scoret 17 mål og kun lukket 7 ind – så de har i den grad rejst sig fra asken igen. Det har været hold fra top til bund, der har mærket fremgangen hos Värnamo og det kommer GAIS helt sikkert også til. Vi tror på mindst 1 point.

GAIS – Värnamo = X2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top