Nyhed

Onsdagens “Sikre” opgør fra England…

Vi starter op i den næstbedste engelske række Championship, hvor 2 formstærke hold skal mødes. Det er et flot odds til et så sikkert udfald – så det snupper med vi med glæde på BettingNews.

West Bromwich – Derby = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE behøver at bruge NemID…

West Bromwich er kommet rigtigt godt fra land i denne sæson og er placeret som nr. 3, med kun 1 point op til topholdet fra Middlesbrough. Havde de haft lidt mere tur i den på udebane, havde forlængst toppet rækken. Men et par nederlag og lidt remis’er holder dem på 3. pladsen.

Til gengæld synger de en helt anden melodi hjemme på The Hawthorns, for selvom de tabte sæsonens første opgør her til Bolton, har de ikke set sig tilbage side. I samme periode hedder scoreren 19-5 foran egne fans – så her er de i altid i hopla og det gentager sig i aften.

TRÆT AF NEMID OG ALDERSBEGRÆNSNINGER NÅR DU SPILLER…

Derby ligger kun 2 placeringer under dagens hjemmehold, som nr. 5, dog med 3 point færre. Også derby har hentet de fleste point hjemme 2/3 og kun 7 point på udebane efter 7 opgør. Men det er dog godkendt.

I dag står de så overfor et utroligt formstærkt mandskab på udebane, som spillede i Premier League i sidste sæson. Og da de i forvejen har udfordringer ude, synes vi at det er et meget oplagt tegn til et fedt odds. 

West Bromwich – Derby = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE behøver at bruge NemID…

To Top