Nyhed

Onsdagens “Sikre” opgør fra den engelske FA Cup…

Igen i dag har vi taget et kig på den engelske og historiske FA Cup turnering, som betragtes som verdens ældste af sin slags og som også kan være en hård nød at gennemfører, hvis man tilhører de mindre hold. Og det er netop 2 af de mindre hold der her mødes.

Salford – Shrewsbury = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagen absolut højeste Bonus ved indskud – 122%

Salford befinder sig til dagligt i den semi professionelle liga National League og er et af de mere toneangivende hold i rækken. Lige pt. befinder de sig på en 2. plads og har haft en jævn kurve genne hele turneringen.

Hjemme har de ikke tabt endnu, men har fået 7 sejre og 3 gange remis. Men i dag kommer der et hold der til dagligt spiller 2 niveauer højere oppe, så der skal virkelig være koncentration og fokus, hvis man skal forvente endnu en runde i denne pokalturnering.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Shrewsbury spiller som omtalt i League One og her er de udfordret fuldt ud. De ligger dog stadig over stregen, men der skal ikke ske mange fejltrin, før de ligger under. Men i dag er det FA Cup’en det gælder, så her burde der også være motivation.

På League One niveau er de ikke de skrappeste på fremmed græs, men har dog alligevel vundet nogle kampe. Ellers har den stået på remis’er og nederlag ca. ligeligt fordelt. Så de kan godt lidt på udebane på eget niveau og må forventes at være et par takter bedre mod dagens modstander, til mindst det ene point.

Salford – Shrewsbury = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagen absolut højeste Bonus ved indskud – 122%

To Top