Sikre

Onsdagens Sikre nordiske Europa League Kval…

Vi er i starten af Europa League kvalifikationen og her er der mange hold der kun har drømmen om at nå gruppespillet og andre der har prøvet det før. Vi har fundet 2 mandskaber der helt sikkert ender i finalen – men gruppespillet er indenfor rækkevidde.

Molde – KuPS = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Molde har været med før og har da også mest klase af disse 2 mandskaber. Lige pt. ligger de nr. 2 i den norske Eliteserie og er med i kampen om 1. pladsen. Formen har dog været lidt ujævn på det seneste og det virker som om, at man har forberedt sig på dette opgør.

Uanset hvad, så ER Molde stærkere på banen og papiret end dagens finske gæster. Selv om Molde skulle have en jævn dag på kontoret så vinder de med mere end et mål – det er vi slet ikke i tvivl om. Og vi vurderer også at de går videre til næste runde.

*

KuPS ligger også nr. 2 i deres liga Veikkausliiga, men har ikke været helt så overbevisende som hjemmeholdet. Kun 50% af kampen er vundet -så det er blevet til 5 sejre, 4 gange remis og et enkelt enderlag. De har endnu ikke tabt på udebane – men dagens hjemmehold er bedre end nogle af de hold de har mødt indtil nu.

Ude er det blevet 2 sejre og 4 gange remis. Det kunne have været bedre, men defensiven er ikke altid i balance og virker lidt nervøs under større pres. I dag vil defensiven komme under konstant pres og det vil vise sig efter kampen, at det kunne den ikke stå imod og vil lukke flere mål ind.

Molde – KuPS = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top