Nyhed

Onsdagens Sikre Landspokal opgør…

Normalt plejer vi ikke at beskæftige os så meget med pokalkampe og sjældent kaster vi os over den danske Landspokal – men i dag har vi en mavefornemmelse der sendte os i denne retning.

AaB – AGF = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

AaB har ikke haft det bedste 2020, men er alligevel endt i den bedste halvdel af Superligaen og skal nu spille med om mesterskabet. Vi har dog ingen forventning til, at de kommer i nærheden af medaljer. Formen er bare ikke til Suoerligaen i 2020.

AaB mødte senest i weekenden AGF og tabte med 2-3. Dette er selvfølgelig en anden type kamp, men der er alligevel indikationer på, at hjemmeholdet ikke vinder i dag – men måske kan spille sig til en heldig remis. Det har vi taget højde for og spiller på “Dobbelt-chancen” i denne anbefaling.

*

AGF har modsat haft et godt 2020 og David Nielsen har bevist sine evner som træner endnu engang. Vi er på redaktionen ret overbeviste om, at AGF ikke stopper op i dag – men ridder videre på den bølge som de har gang i.

AGF har da også vist i denne sæson, at de er bedre ude end hjemme og de kan score mål. Igen i dag er det på udebane og med det omstillings spil de har fået bygget op – så er de farlige at miste bolden til. Hvis der findes en vinder i dag er det gæster fra AGF der løber med sejren og det videre avancement.

 AaB – AGF = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top