Sikre

Onsdagens Sikre landskamps anbefaling…

Dagens første opgør er mellem to lande hvor kun det gæstende landshold kan ende med succes og hjemmeholdet allerede er dømt til nedrykning. Til gengæld skal det gæstende landshold vinde, hvis succesen skal muliggøres.

Bosnien-Herzegovina – Italien = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Bosnien-Herzegovina er allerede ude af gruppen før dette opgør. De kan dog sætte en kæp i hjulet på gæsterne, som de gjorde det i det første møde i Italien, ved at spille remis 1-1. Dengang var det nu mest italienernes egen skyld, samt et mandskab der slet ikke var klar til at spille. 

Man drillede også Hollands hjemme, ved igen at spille remis 0-0, men i den seneste kamp på udebane i Holland, var det tydeligt at se, at Bosnien-Herzegovina ikke har niveau til at spille som A-nation. 

*

Italien er tvunget til at vinde dette opgør, hvis de skal ende som vindere af gruppen. Italien har ikke været så overbevisende de seneste år og der er også blevet smidt dumme point væk i dette gruppespil. 3 kampe er endt remis og det er der ikke råd til i dag, hvis Italiens skal ende som gruppevindere.

De vandt dog den seneste kamp med 2-0 over Polen ret overbevisende og ser ud til at have genfundet formen som landshold. En sejr i dette opgør vil sikre dem gruppevinder titlen og dermed Play Offs om trofæet som Europas bedte landshold. Vi er ret sikre på, at de vinder mindst lige så overbevisende, som i seneste kamp.

Bosnien-Herzegovina – Italien = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top