Sikre

Onsdagens Sikre landskamp med Danmark…

Vi har på BettingNews ikke spillet så meget på Danmarks kampe. Det er bestemt ikke fordi vi ikke har haft tiltro til dem, men vi spiller sjældent på “vores egne” hold, da følelserne også kan spille et rolle ved udvælgelse. Men i dagens “Sikre” har vi taget chancen, da vi mener at Danmark er klart bedre en gæsterne – især hjemme i Parken.

Danmark – Skotland = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Landskamps Bonus…

Danmark fik ikke helt det med hjem fra EM de gerne ville, men de bed sig fast i nationens hjerter, efter en ubehagelig episode i Parken og efterfølgende flere gode kampe og resultater. Men de røg desværre ud på straffe i semifinalen – så tættere kunne det næsten ikke blive. Men succes avler succes og spillerne ved at de er et godt hold og kan spille lige op med de bedste. Så nu er kursen sat mod VM i 2022 i det varme Qatar.

I Parken er det danske landshold stærke og ikke mindst bakket op af et publikum der vil have mere af det, de så under EM. Spillerne er bestemt ikke blevet mindre sultne efter EM triumfen og er klar til at tave det næste skridt op af stigen. Danmark har et noget bedre landshold en dagens gæster fra Skotland og langt flere kompetente spillere i truppen. Vi er helt sikre på, at Danmark slår skotterne i dag og får den 4. sejr i puljen ud af lige så mange kampe. Vi tror endda også på en flermåls sejr.

*

Skotland var ikke med til EM denne sommer og vi forventer heller ikke, at de kvalificerer sig til VM. Men så længe bolden er rund, kan alt næsten ske i fodbold. Og hvis Østrig ikke bliver bedre i løbet af gruppespillet, så er skotterne ikke helt uden muligheder. Skotter er stadig ubesejrede, med 2 gange remis over hhv. Israel og Østrig. Færøerne blev slået med 4-0 og de 3. point var forventet. Skotterne har altså spillet remis mod 2 hold som Danmark begge har slået med hhv. 4-0 og 2-0.

Så hvis skotterne overhovedet skal have point, så skal de satse benhårdt på en remis på 0-0, hvilket ikke kommer til at ske. Danmark har allerede scoret 14 mål i deres 3 første kampe i gruppespillet til VM, så det vil være en næsten umulig opgave for skotterne. Skotterne skal nok spille en hæderlig kamp, men vinde i Parken kommer ikke til at ske – og vi tror heller ikke på, at de kan holde “buret” rent i 90 minutter. 

Danmark – Skotland = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Landskamps Bonus…

To Top