Sikre

Onsdagens Sikre La Liga Topkamp…

Begge dagens mandskaber kæmper om at ende sæsonen med succes, selv om det er 2 forskellige former for succes der er målet. Gæsterne vil ende i ELs gruppespil, men dagens hjemmehold går efter mesterskabet. Så det skal nok blive en kamp med masser af nerve.

Atl. Madrid – R. Sociedad = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Atl. Madrid lå ved juletid i en så god position, at de nærmest allerede var ved at blive udråbt til mestre. Men siden midten af februar, har den ellers så sejrssikre mandskab fået flere remis’er og nederlag end sejre. Derfor er både Barcelona og Real Madrid krybet helt op på siden af dem og det ellers så sikre mesterskab ser nu ud til måske at fordufte ud i det blå. Atl Madrid er sikret en plads i næste sæsons Champions League, så det handler udelukkende om mesterskabet nu.

I seneste runde spillede Atl. Madrid på udebane mod en af de nærmeste konkurrenter, nemlig FC Barcelona. Her endte kampen med 0-0 i en ikke særlig underholdene kamp, men der var jo også rigtigt meget på spil. Det var Atl Madrid der havde de fleste chancer set over hele kampen, hvor FC Barcelona kun strålede momentvis. Vi er ret overbeviste om en sikker hjemmesejr og fastholdelsen af 1. pladsen – efter Real Madrid spillede remis hjemme mod Sevilla.

*

R. Sociedad har allerede sikret sig, at de som minimum skal med i kvalspillet i næste sæsons udgave af Europa League. Men det ville være bedre at spille sig direkte i gruppespillet, så man ikke skal ud i en Play Offs serie først. Der er 2 mandskaber mere der der kan true Sociedad fra at blive enten nr. 5 eller 6. Det er Betis. Så et nederlag i denne opgør kan ende med at betyde, at både Villarreal og Betis smutter forbi i tabellen og sender Sociedad ud i en kval omgang for at komme med i EL.

Det vil Sociedad selvfølgelig gerne gøre alt for at undgå, men dagens hjemmehold er lige en kende for stærk til at tro på point i dagens opgør. I seneste runde mødte Sociedad Elche, som kæmper desperat for at undgå nedrykning og her endte det med resultatet 2-0 til Sociedad og dermed er de stort set sikret en gruppespils plads på nuværende tidspunkt. Der er mange skader i truppen til dagens kamp. så i dag må de se sig besejret.

Atl. Madrid – R. Sociedad = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top