Nyhed

Onsdagens Sikre La Liga 2 anbefaling på BN…

Det er jo ikke unormalt at der efter en landskamps periode er lidt stilstand, før de normale turneringskampe igen starter op. Vi fandt dog dette opgør, som vi mener vi kan hente nogle kontanter fra.

Fuenlabrada – Zaragoza = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Fuenlabrada ligger placeret som nr. 6, med 2 point op til dagens gæster, der ligger som nr. 3. Så det er næsten et topopgør vi har taget et kig på her. 2 hold som har stort set samme form.

Fuenlabrada er stadig ubesejrede på hjemmebane, med 2 sejre og 2 gange remis. Også på udebane er formen godkendt, så der vil ikke blive foræret noget væk. Fuenlabrada er oprykkere og det virker som om, at der stadig er masser af gejst. Vi tror ikke på et nederlag hjemme foran egne fans i dag.

*

Zaragoza har indtil nu haft en godkendt sæson. Men selv om de ligger med 2 point bedre, så virker de ikke som et bedre mandskab i denne periode. Der er alt for mange kampe der ender remis og som de mider point i – ellers havde de faktisk toppet rækken.

4 ud af 10 kampe er endt remis og med tanke på at det er på udebane, vil Zaragoza sikkert gerne sikre sig det ene point der er fra start. Selvfølgelig går de ud for at vinde, men jo længere kampen skrider frem bliver begge hold nok forsigtige. 

Fuenlabrada – Zaragoza = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top