Nyhed

Onsdagens Sikre kamp fra den bedste tyske række…

Der er mange kampe der skal spilles indenfor kort tid i den tyske Bundesliga, så holdene har en anden form for turnering end de plejer at have i denne periode. Det er så spændende at se om fysikken kan hold eller om der snart vælter frem med skader.

Leverkusen – FC Köln = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver eneste dag…

Leverkusen har ikke så mange skader og har en bred trup, som ikke svækkes af de nuværende skader. Formen har været en smule ujævn, men det har også været gode modstandere de har mødt. Det er normalt ingen skam at tabe hjemme til Bayern München, som de har gjort efter opstarten. Lidt mere ærgerligt var point tabet mod Wolfsburg.

Men Leverkusen ligger stadig på en CL plads, med deres nuværende placering som nr. 4 og vi kan ikke på nogen måde se, at de skulle blive truet efter dagens opgør – som vindes sikkert.

*

FC Köln har en del skader og fik desværre endnu en på listen i hjemmekampen mod Union Berlin, som de tabte med 1-2. Her var de både bagude med 0-1 og 0-2, før de i overtiden fik pyntet på resultatet. Nej, FC köln ligner ikke et mandskab der kan finde sig selv igen, efter et ellers godt efterår.

I dag er de så på udebane mod et formstærkt mandskab fra toppen af ligaen. Det plejer at gå galt for kølnerne når de møder hold fra denne del af ligaen og på udebane er det stort set sten sikkert, at de ikke får noget med hjem.

Leverkusen – FC Köln = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver eneste dag…

To Top