Nyhed

Onsdagens “Sikre” kamp fra Champions League…

Det er onsdag og som i går er det kampene fra Champions League, som har den største opmærksomhed hos de fleste Bettere. Men er findes altså også andre kampe – men nu er det Champions League.

Atl. Madrid – Juventus = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Atl. Madrid har haft en god sæson og som sædvanlig, fristes man til at sige, så er der FC Barcelona der er den sværeste forhindring i forhold til mesterskabet. Nu er det CL og den første play offs kamp hjemme på Wanda Metropolitano.

Selv om de senest tabte her til lokalrivalerne fra Real, så er det ikke et sted de deler gaver ud. Det er da også den eneste kamp de har tabt foran egne fans i denne sæson.

Vi synes på redaktionen, at de har virket mindre overbevisende på det seneste. De er selvfølgelig stadigt et super hold, men dagens gæster er ikke hvem som helst og rent offensivt skal Atl. Madrid virkelig vise format.

*

Juventus som er defensive mestre har i denne sæson vist, at de stort set har bygget et næsten nyt hold op, me de helt rigtige spillere. Her er Ronaldo en af dem og han er da også begyndt at blomstre mere og mere.

Juventus lukker ikke så tit mål ind i eget net. På udebane er det kun sket i ca. 1/3 af kampene, så de står godt hele tiden i den bagerste kæde. Holder Juventus niveau rent defensivt, hr vi svært ved at se at de lukker nogen mål ind i dag.

Begge hold vil formegentlig starte roligt, men Atl. skal jo frem på et tidspunkt, hvis de vil prøve at stå bedste inden næste opgør. Men hvis det bare er for svært, så lukker de jo ikke op i egen ende, men gemmer det til næste kamp. Det ligner faktisk en remis i redaktionens øjne.

Atl. Madrid – Juventus = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top