Sikre

Onsdagens “Sikre” Julespil på BN…

Vi starter op denne onsdag i den tyske Bundesliga hvor vi synes, at Bookmakerne har givet et alt for højt odds på kampen, da vi på redaktionen mener, at der kun kan blive et udfald i dette opgør.

Hoffenheim – Stuttgart = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens højeste Julebonus at spille for…

Hoffenheim er kommet bedre med efter en ustabil periode og ligger da også placeret på en acceptabel 6. plads i den tyske Bundesliga. De har fået 2/3 af deres point hjemme og den øvrige 1/3 på udebane.

Og i dag er det netop hjemme på Rhein-Neckar Arena, hvor de kun har haft et nederlag i denne sæson. Det var ikke til Bayern, for dem slog da de var på besøg – men til B.M. Gladbach. Men det ligger helt tilbage i oktober måned.

Formen er løftet siden da og hjemme på Rhein-Neckar Arena vil dagens gæster fra Stuttgart ikke få et ben til jorden og taber med mere end 1 mål. Men vi spiller dog bare på den rene sejr til hjemmeholdet.

*

Stuttgart er lige så gode hjemme som dagens hjemmehold fra Hoffenheim. Men de har langt fra samme styrke på udebane og det er årsagen til, at de ligger g roder nede på en 13. plads, med kun 3 point ned til nedrykningsstregen.

Og det er netop deres udebanesyndrom der gør at de ligger så skidt til. Kun 1 point har de skrabet sammen efter 8 kampe. I dag skal de møde et rigtigt stærkt hjemmehold og vi kan på redaktionen ikke se hvordan de skal kunne løfte denne opgave med succes.

Hoffenheim – Stuttgart = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens højeste Julebonus at spille for…

To Top