Nyhed

Onsdagens Sikre julegave fra redaktionen…

Vi starter denne onsdag op i den bedste engelske række Premier League, hvor dagens 2 mandskaber har en formkurve der stritter i hver sin retning og derudover befinder sig i hver sin 1/3 af tabellen.

Wolverhampton – West Ham = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får månedens bedste Julebonus som NY bruger…

Wolverhampton har en rigtig god form og det er der brug for, med de mange turneringer som Wolves deltager i. EL er en af dem og her har de allerede sikret sig videre deltagelse, før den sidste runde.

I den hjemlige liga ligger de som det bedste hold af de holder ligger fra nr. til nr. 15, som bla indeholdet hold som Arsenal. Tottenham og Manchester Utd. Så Wolves er stadig med i det gode selskab. 

Hjemme på Molineux Stadium har de kun tabt et enkelt opgør, så her skal man stort set altid forvente point. Med en form hvor Wolves kan se tilbage på 15 kampe og kun 2 nederlag, så har de noget at have deres selvtillid i. De vinder igen i dag hjemme på Molineux Stadium.

*

West Ham er presset i denne sæson af dårlige indkøb og disponeringer. Med kun 1 sejr i deres 10 seneste kampe, skal der indkøbes i vinteren transfervindue, hvis de vil sikre sig overlevelse efter denne sæson.

Det er ligesom den seneste sejr over Manchester Utd. gjorde et eller andet ved holdet, for det har godt nok været skidt lige siden denne sejr. Kun Tottenham har været blandt de bedre hold de har mødt siden dengang og her tabte West Ham med 2-3 hjemme.

På udebane har de bestemt ikke mere at skyde med. Det er blevet til en enkelt sejr på fremmed græs, men det er efterhånden så lang tid siden, at det næsten er glemt. Vi tror ikke at de kan np at løfte sig til denne kamp, mod et hjemmehold der er i rigtig god balance i denne periode.

Wolverhampton – West Ham = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får månedens bedste Julebonus som NY bruger…

To Top