Sikre

Onsdagens Sikre italienske storkamp…

Så er det blevet onsdag og vi starter op med et stormøde fra den italienske Serie A, med 2 mandskaber som ikke helt har haft den sæson de havde set frem til. Så i stedet for at toppe ligaen, er de kun placeret som hhv. 3 og 5 – uden chance for at vinde mesterskabet, som det ser ud nu. Det er en udsat kamp, da Napoli blev forhindret i at stille op, grundet Corvid-19 i efteråret.

Juventus – Napoli = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Juventus “Den gamle dame” har ikke været helt sig selv i denne sæson og måske er alderen begyndt at trykke. Med en placering som nr. 3, er det utilfredsstillende for et mandskab der er vant til at vinde mesterskabet. Men med 10 runder tilbage og hele 12 point op til Inter, ser det ikke ud som mesterskabet kommer hjem til Juventus igen, efter denne sæson. Der har været for mange dumme udfald.

I seneste runde tabte Juventus hjemme til Benevento og det var faktisk helt fortjent. Så selv med en Ronaldo på holdet, har Juventus ikke den samme styrke mere. De er så også med i de fleste turneringer endnu, så der er en del at se til. Vi tror dog, at Juventus igen har fundet melodien og fået rettet nogle af de defensive udfordringer de har sloges med.

*

Napoli har et af de stærkeste mandskaber i mange sæsoner og der var lagt i kakkelovnen til den helt store sæson. Men det er stille og roligt fadet ud og de ligger nu kun placeret som nr. 5, hvilket ikke er tilfredsstillende. En 5. plads giver kun adgang til Europa League og det er ikke tilfredsstillende for et mandskab som Napoli. Men sådan kan fodbolden være så ondskabsfuld og utilregnelig.

Det er udebanen der volder problemer og især i den seneste periode. Men Napoli er også ved at virke slidte og med de mange landsholdsspillere i truppen er slidtagen ekstra stor. Så truppen er ikke så bred som man havde håbet på, for når der prioriteres er de næstbedste ikke gode nok. Så Napoli må nok affinde sig med, at de muligvis ender i Europa League. Igen i dag er de på udebane og mod et Juventus mandskab vi vurderer vil stå i stærkeste opstilling. Vi tror på et tæt opgør, men også på en hjemmesejr.

Juventus – Napoli = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top