Nyhed

Onsdagens Sikre italienske Serie A opgør…

Den Sikre er i dag hentet i den italienske Serie A, hvor det kan undre os en smule på redaktionen, at Odds’et er så attraktivt. Vi mener helt klart at der kun kan komme et udfald af dette opgør, hvis det går som det plejer – og “Plejer” er i rigtigt godt julehumør.

Sampdoria – Juventus = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Sampdoria er måske ikke i krise, men formen er stort set ikke eksisterende. Med en så markant negativ målscore og kun 2 sejre hjemme i sæsonen, er det svært at forestille sig point, når storholdet fra Juventus kommer på besøg.

Sampdoria vandt godt nok kampen i foråret på samme bane, men da var Sampdoria selv et hold der så helt anderledes ud. Juventus havde taget mesterskabet – så der var årsagen. I dag har Juventus alt at vinde, hvis de ikke skal sakke bagud i forhold til Inter.

*

Juventus vandt i Tyskland i deres sidste Champions League gruppekamp og ser ud til igen at have fundet benene. Der har været lidt klumper i dejen i denne sæson, med pointtab til bl.a Sassuolo med en remis og et nederlag til Lazio.

Det ligner normalt ikke Den gamle dame”, at smide point væk hist og her – men det er bare en kendsgerning i denne sæson. Men det bliver ikke ved og slet ikke mod et så ringe mandskab som Sampdoria er i denne periode. Sikker udesejr og 3 point til Juventus.

Sampdoria – Juventus = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top